Skip to content

MEDIA BUNDEL

WAAROM EEN BUNDEL?

We bieden al de laagste prijzen aan van de markt, maar we hebben beslist om onze prijzen nog wat verder te drukken. Daarom creëerden we bundels. Een bundel is perfect voor starters.

Met een bundel krijg je niet enkel een prachtige website, maar ook een ontwerp voor een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. We geven je ook een starters pakket van drukwerk, zo krijg je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

JE BEDRIJF MOET EEN PERFECTE EERSTE INDRUK GEVEN, ONLINE EN OFFLINE.

Je denkt nu, wel dat is vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. Het bewijs is van de talloze websites die we tegenkomen. Het is zoals een winkel of een restaurant hebben dat rommelig is en muf ruikt. Wie wilt dat? Wij niet alvast. Wil je dat toch? Sorry dan kunnen we u niet helpen.

Dat is waarom we websites ontwerpen die niet er goed uit zien maar die er prachtig uit zien.
We houden de laatste trends in gedachten en passen ze hier en daar toe zonder dat we functies of ontwerp verliezen.

Laten we eens kijken hoe we je prachtige website kunnen maken.

Maar daar stopt het niet, je offline indruk moet ook perfect zijn. Daarom creëren we een prachtig logo, professionele visitekaartjes en een huisstijl voor je briefpapier en enveloppen.

Een prachtig ontworpen website.

Je krijgt een perfect ogende website that je concurrentie zal omverblazen.
De website zal gebouwd worden naar jouw noden, zal volledig werken op mobiele apparaten en zal overeenkomen met je huisstijl.

media-bundle-website
media-bundle-mail-mobile only

Een domein, webhosting en email accounts.

Je krijgt een webhosting voor de periode van één jaar. Inclusief email accounts en een SMTP server. Zo kan je overal mailen.
Daarnaast krijg je ook een domein te waarde van 12 euro. Zo kan je mailen vanaf je eigen domein in plaats van Hotmail of Gmail. Zo word je een echte zakenman..

Een herkenbare huisstijl

We ontwerpen een herkenbare huisstijl voor je merk.
Dat is inclusief een professioneel logo, een ontwerp voor je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Start met het uitdelen van visitekaartjes en verstuur professioneel ogende mailings en facturen.
We geven je ook een starters pakket van drukwerk, daarmee krijg je visitekaartjes, briefpaper en enveloppen.

Webdesign-extra-modules

EN WAT BRENGT DE TOEKOMST?

De meeste klanten bij Mind of Media denken niet onmiddelijk jaren vooruit wanneer ze een nieuwe website bestellen. Geen probleem, want wij denken wel voorruit.

Elke website die we maken is zo opgemaakt dat deze uitbreidbaar is met modules. Deze modules laten je toe om extra functies en features toe te voegen.

Ondanks dat er al veel modules standaard in je website zitten kan nog steeds je website uitbreiden naar believen.

DEZE MODULES VOORZIEN WE AL STANDAARD VOOR JE.

Contact pagina

contact form

Dankzij een goed ontwerpen contactpagina kunnen je bezoekers makkelijk in contact met je komen. Door middel van email, adres, telefoon of wat je ook beslist om erop te zetten. Wanneer iemand je een bericht stuurt via het contact formulier zal je onmiddellijk een email ontvangen.

Blog / Nieuws pagina

blog

Met onze blog module kan je gemakkelijk de laatste nieuws berichten op je website plaatsen. Het maakt niet of het een niet product is, een extra dienst, een persoonlijke overwinning. Toon je bezoekers wat er in en rond je omgaat.

Foto gallerij

gallery

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben al onze website een foto galerij. Op deze manier kan je makkelijk foto’s, films en zoveel meer toevoegen. Je hoeft het niet te gebruiken maar het is er, voor jouw comfort.

Google Maps

Google Maps

Laat je bezoekers zien waar je bedrijf/organisatie zich bevindt.. Via Google kaarten.

Backend CMS

cms

Je krijgt een volledige backend om te werken in je website. Je kan berichten publiceren, nieuws items posten, pagina’s toevoegen, galerijen en zoveel meer. En je kan het doen van overal, vanaf elk apparaat.

Planning

Schedule

Met de plannings module kan je de manier van publiceren veranderen. Je kan plannen wanneer je werk, pagina, bericht of nieuws moet gepubliceerd worden.

Google Analytics stats

Google Analytics

Iedere eigenaar wilt weten hoe goed zijn website doet. Daardoor leveren we statistieken via Google Analytics. We leveren je deze af rechtstreeks in de backend van je website. Je kan zien hoeveel bezoekers je hebt, hoeveel sessies er zijn, welke landen/provincies/steden ze zich bevinden, waar ze voor zoeken, via wie of wat ze langs kwamen met welk type toestel ze surfen en nog zoveel meer.

Verbroken links checker

Broken links


Weet je wat Google niet graag heeft? Verbroken links. Dat is waarom we in elke website een verbroken link checker inbouwen. Je krijgt een email wanneer er een verbroken link is zodat je deze kan repareren.

Beveiliging

Security

Je website moet goed beveiligd zijn, daarom bouwen we een paar maatregelen in. Zo zullen we IP adressen blokkeren die willen blokkeren, zullen we IP lijsten blokkeren die bekend zijn voor hun inbraak skills, foutieve login pogingen en nog zoveel meer.

Wachtwoord beveiligde inhoud

password

Wil je bepaalde informatie op je website delen maar deze niet door iedereen te laten bekijken? Je kan deze info dan beveiligingen met een wachtwoord. Enkel de bezoekers die het wachtwoord kennen zullen de informatie dan zullen bekijken.

SEO Google

SEO

Met de SEO module zal je website je helpen om goed te scoren in Google. Het zal je helpen je titels, beschrijvingen, urls en trefwoorden te schrijven. Daarnaast geeft het je tips om betere teksten en nieuws items te schrijven.

Gebruikersbeheer

users

Wil je meer dan een gebruiker op je website om zaken aan te passen? Geen probleem. We kunnen zelfs gebruikers meer of minder rechten geven om zaken aan te passen.

Extra modules

Zit je nog wat op je honger? Geen probleem. We hebben nog veel meer modules.
Deze kan je onmiddellijk mee bestellen of op een later tijdstip.

Bekijk al onze extra modules

EN ZE ZIJN MAKKELIJK OM MEE TE WERKEN.

Wanneer je kan werken met Microsoft Word dan kan je werken met onze websites. Het is geen probleem dat je niets van computers kent, of het schrijven van code, want met onze websites moet je dat niet kunnen.

Wanneer je toch nog een vraag zou hebben hoef je daar ook geen zorgen om maken. We hebben een goed ticket systeem dat je automatisch connecteerd met de juiste persoon. Daarnaast hebben we ook nog onze kennisbank ingebouwd. Je kan er dus zeker van zijn dat je geholpen zal worden.

Webdesign-easy-to-work-with

Uitstekende ondersteuning.

Ondanks dat onze websites makkelijk zijn om mee te werken kunnen we het volledig begrijpen dat je af en toe nog een vraag hebt.

Maak je daarover geen zorgen. In onze eigen website hebben we een klantenzone ingebouwd waar je al je ondersteuningstickets kan raadplegen, nieuwe tickets aanmaken, de kennisbank raadplegen, je facturen betalen en downloaden, je diensten beheren en nog zoveel meer *

* Ondersteuningscontract noodzakelijk.

HOE WE WERKEN.

Ondanks elke klant zijn eigen stijl heeft qua communicatie hebben we een 5 stappen programma kunnen creëeren zodat je de status van je website kan volgen.

 • 1. Eerste contact

  Tijdens het eerste contacten komen we te weten wat je net wenst en hoe je het net ziet.

 • 2. Offerte

  We maken een offerte op en voorzien enkele voorbeelden van hoe wij het voor ons zien.

 • 3. Aanvaarden

  Wanneer je akkoord bent de offerte maken we de eerste facturen op. Nadat deze betaald zijn beginnen we met de opbouw van de website.

 • 4. Opbouw van je website

  Afhankelijk van je gewenste website neemt de opbouw tussen 3 a 6 weken in beslag.

 • 5. Lancering

  Wanneer alle stadia doorlopen zijn spreken we een datum af om de datum te lanceren.

rocket1 2

KLAAR OM TE LANCEREN?

We hopen dat je de kriebels in je buik hebben kunnen wakker maken en je ons toevertrouwd om je website te bouwen.
We beloven op ons communiezieltje dat je we niet zullen teleurstellen.

Prijzen op deze pagina zijn exclusief btw. Domein naar keuze op voorwaarde dat de gekozen domein nog niet actief is, of indien reeds eigenaar ervan verhuist kan worden. Eventuele extra kosten voor de verhuizing aangerekend door de oude provider zijn voor de rekening van de klant. Meerdere domeinen kunnen geregistreerd worden. Start van het contract is dezelfde datum als de besteldatum. Na de bestelling kan de klant niet mijn zijn bestelling intrekken. ¹ Geldig voor één (1) jaar. Volgende jaren zullen gefactureerd worden aan normaal tarief. ² Geldig voor één (1) jaar. Volgende jaren zullen gefactureerd worden aan normaal tarief. ³ Extra ondersteuning en onderhoud voor één (1) jaar.