img-0
img-1

My Mind of Media

Een makkelijke website

Home / Web Design

Je online visitekaartje

Je website is waarschijnlijk het eerste dat je (toekomstige) klant van je zal zien. Het moet dus onmiddellijk een goede indruk geven. Bij Mind of Media zorgen we daarvoor.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je makkelijk zelf je website kan aanpassen en bieden we nodige ondersteuning mocht er toch iets niet duidelijk zijn.

 

Als kers op de taart zorgen we ervoor dat je website voor jou werkt. En niet andersom. Denk maar aan veelgestelde vragen, contactgegevens, contactformulieren. Facturen versturen en nog zoveel meer.

Je website moet er goed uitzien

Je denkt nu, wel dat is vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. Het bewijs zijn de talloze websites die we tegenkomen. Het is zoals een winkel of een restaurant dat rommelig is of muf ruikt. Wie wilt dat? Wij niet alvast.

Dat is waarom we websites ontwerpen die er niet goed uit zien maar die er prachtig uit zien.
We houden de laatste trends in gedachten en passen ze hier en daar toe zonder dat we gebruiksgemak of functionaliteit verliezen.

Laten we eens kijken hoe we je prachtige website kunnen maken.

Een reeks webpagina's met verschillende kleuren en ontwerpen.

ZEG VAARWEL TEGEN 2005

Bij Mind of Media ontwerpen we moderne, unieke websites die voor elke type activiteit en stijl kunnen gebruikt worden. Maar omdat we niet meer in 2005 leven ontwerpen we dus nooit oudbollige websites.

Onze website is een goed voorbeeld hoe we graag websites ontwerpen, echter zoals elk verkoopkanaal hebben we ook een showroom nodig. Je zal dus op onze website veel toeters en bellen zien die je website standaard niet zal nodig hebben. Tenzij je ze graag wilt natuurlijk.

Website offerte

De prijs van de website is natuurlijk belangrijk, daarom hebben we heldere website offertes om je een duidelijk beeld te geven van je investering en wat je daarvoor terugkrijgt. In de offerte geven we informatie over onze aanpak en wat je in de website kan verwachten. Wij werken met vaste prijzen en daarom kan je ook direct kijken wat voor website pakket bij jou past! Vul het formulier in en kom snel je prijs te weten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik zoek een (nieuwe) website omdat...*
Meerdere antwoorden zijn mogelijk
Beschrijf zo uitgebreid mogelijk wat je van activiteit doet. Hoe meer informatie hoe beter wij kunnen meedenken met jou om een perfecte website voor jou te ontwikkelen.

ONZE WEBSITES ZIJN MAKKELIJK OM MEE TE WERKEN.

Wanneer je kan werken met Microsoft Word dan kan je werken met onze websites. Het is geen probleem dat je niets van computers kent, of het schrijven van code, want met onze websites moet je dat niet kunnen. Je ziet letterlijk wat je doet live in je website.

Wanneer je toch nog een vraag zou hebben hoef je daar ook geen zorgen om maken. We hebben een goed ticket systeem dat je automatisch connecteerd met de juiste persoon. Daarnaast hebben we ook nog onze kennisbank ingebouwd. Je kan er dus zeker van zijn dat je geholpen zal worden.

Een interface voor het bewerken van websites, weergegeven op een laptop en een tablet.

VERGEET UW MOBIELE GEBRUIKERS NIET.

Wist je dat ongeveer 30% van je (toekomstige) bezoekers je website zullen bezoeken via hun smartphone of tablet. Je bent waarschijnlijk een van hun. Vind je het dan ook niet frustrerend dat de website niet geoptimaliseerd is voor je scherm? Of nog erger, het is geoptimaliseerd maar je krijgt maar de helft van die functies in de mobiele versie van de website.

Niet bij Mind of Media. Wij settelen niet voor half werkende mobiele websites.

Een computerscherm met een WordPress-thema voor onroerend goed.

EN WAT BRENGT DE TOEKOMST?

De meeste klanten bij Mind of Media denken niet onmiddelijk jaren vooruit wanneer ze een nieuwe website bestellen. Geen probleem, want wij denken wel voorruit.

Elke website die we maken is zo opgemaakt dat deze uitbreidbaar is met modules. Deze modules laten je toe om extra functies en features toe te voegen.

Ondanks dat er al veel modules standaard in je website zitten kan nog steeds je website uitbreiden naar believen.

DEZE MODULES VOORZIEN WE AL STANDAARD VOOR JE.

Een schermafdruk van een contactformulier op een website.

Contactpagina

Dankzij een goed ontwerpen contactpagina kunnen je bezoekers makkelijk in contact met je komen. Door middel van email, adres, telefoon. Wanneer iemand je een bericht stuurt via het contact formulier zal je onmiddellijk een email ontvangen.

Schuin websitethema.

Nieuws / Blog pagina

Met onze blog module kan je gemakkelijk de laatste nieuws berichten op je website plaatsen. Het maakt niet of het een niet product is, een extra dienst, een persoonlijke overwinning. Toon je bezoekers wat er in en rond je omgaat.

Een website met een collage van foto's van een vrouw, paard en auto.

Fotogalerij

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben al onze website een foto galerij. Op deze manier kan je makkelijk foto’s, films en zoveel meer toevoegen. Je hoeft het niet te gebruiken maar het is er, voor jouw comfort.

Een website die de locatie van een rode stip op een kaart weergeeft.

Google Maps

Laat je bezoekers zien waar je bedrijf/organisatie zich bevindt.
Via Google kaarten.
Indien gewenst kunnen ze dan ook onmiddellijk een route plannen.

Een inlogscherm voor een website met een sterrenhemel op de achtergrond.

Backend CMS

Je krijgt een volledige backend om te werken in je website. Je kan berichten publiceren, nieuws items posten, pagina’s toevoegen, galerijen en zoveel meer. En je kan het doen van overal, vanaf elk apparaat.

Een schermafbeelding van een websitepagina waarop de publicatieknop te zien is.

Planning

Met de plannings module kan je de manier van publiceren veranderen. Je kan plannen wanneer je werk, pagina, bericht of nieuws moet gepubliceerd worden.
Zo krijg je meer tijd voor andere zaken.

Een screenshot van het website-analysedashboard.

Google Analytics

Iedereen wilt weten hoe goed zijn website doet. Daardoor leveren we statistieken via Google Analytics. Je kan zien hoeveel bezoekers je hebt, hoeveel sessies er zijn, welke landen/steden ze zich bevinden, waar ze voor zoeken, via wie of wat ze langs kwamen en nog zoveel meer.

Een schermafbeelding van een website met een lijst met items.

Verbroken links

Weet je wat Google niet graag heeft? Verbroken links.
Dat is waarom we in elke website een verbroken link checker inbouwen.
Je krijgt een email wanneer er een verbroken link is zodat je deze kan repareren. Automatisch!

Top 3 plug-ins voor websitebeveiliging.

Beveiliging

Je website moet goed beveiligd zijn, daarom bouwen we een paar maatregelen in. Zo zullen we IP adressen blokkeren die willen inbreken, Blokkeren we IP lijsten die bekend zijn voor hun inbraak skills, foutieve login pogingen en nog zoveel meer. Ook vaak voorkomende trucs blokkeren we.

Titelbescherming van website.

Wachtwoordbeveiliging

Wil je bepaalde informatie op je website delen maar deze niet door iedereen te laten bekijken? Je kan deze info dan beveiligingen met een wachtwoord. Enkel de bezoekers die het wachtwoord kennen zullen de informatie dan zullen bekijken.

Een website met een Google-zoekpagina.

Google Optimalisatie

Met de SEO module zal je website je helpen om goed te scoren in Google. Het zal je helpen je titels, beschrijvingen, urls en trefwoorden te schrijven. Daarnaast geeft het je tips om betere teksten en nieuws items te schrijven.

Een schermafdruk van de WordPress-gebruikerslijst van de website.

Gebruikersbeheer

Wil je meer dan een gebruiker op je website om zaken aan te passen?
Geen probleem.
We kunnen zelfs gebruikers meer of minder rechten geven om zaken aan te passen.
Zo blijf jij altijd aan het roer staan.

Extra modules nodig?

Zit je nog wat op je honger? Geen probleem. We hebben nog veel meer modules. Deze kan je onmiddellijk mee bestellen of op een later tijdstip toevoegen. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

UITSTEKENDE ONDERSTEUNING.

Ondanks dat onze websites makkelijk zijn om mee te werken kunnen we het volledig begrijpen dat je af en toe nog een vraag hebt.

Maak je daarover geen zorgen. In onze eigen website hebben we een klantenzone ingebouwd waar je al je ondersteuningstickets kan raadplegen, nieuwe tickets aanmaken, de kennisbank raadplegen, je facturen betalen en downloaden, je diensten beheren en nog zoveel meer *

* Ondersteuningscontract noodzakelijk.

HOE MIND OF MEDIA WERKT

Ondanks elke klant zijn eigen stijl heeft qua communicatie hebben we een 5 stappen programma kunnen creëeren zodat je de status van je website kan volgen.

1. Eerste contact

Tijdens het eerste contacten komen we te weten wat je net wenst en hoe je het net ziet.

2. Offerte

We maken een offerte op en voorzien enkele voorbeelden van hoe wij het voor ons zien.

3. Aanvaarden

Na akkoord maken we de eerste facturen op. Nadat deze betaald zijn beginnen we met de opbouw van de website.

4. Ontwerpen

We maken enkele ontwerpen en voeren de aanpassingen uit op jouw vraag.

5. Lancering

We leveren je ontwerp af of sturen het naar onze drukker om het professioneel laten te drukken.

Een rood-wit raketschip dat in de lucht vliegt.

Klaar om te lanceren?

We hopen dat je de kriebels in je buik hebben kunnen wakker maken en je ons toevertrouwd om je website te bouwen. We beloven op ons communiezieltje dat je we niet zullen teleurstellen.

Prijzen op deze pagina zijn exclusief btw. Domein naar keuze op voorwaarde dat de gekozen domein nog niet actief is, of indien reeds eigenaar ervan verhuist kan worden. Eventuele extra kosten voor de verhuizing aangerekend door de oude provider zijn voor de rekening van de klant. Meerdere domeinen kunnen geregistreerd worden. Start van het contract is dezelfde datum als de besteldatum. Na de bestelling kan de klant niet mijn zijn bestelling intrekken.