mom fix 01 horizontal 491x120 1

Win je eigen website!

We geven een volledige website of webwinkel weg voor het einde van 2021 te vieren.

Wat win je?

✅ Een volledige website of webwinkel, afhankelijk van wat je nodig hebt!
✅ Inclusief 3 maanden hosting, ondersteuning en onderhoud.
✅ Advies hoe je best je website gebruikt en voor je kan laten werken.

Check de uitgebreide beschrijving hieronder.
Geen addertjes, geen kleine lettertjes. 

Hieronder kan je makkelijk meedoen.
Je krijgt trouwens extra winkansen door ons te volgen op sociale media!

"*" indicates required fields

Voor en achternaam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
mockuuups iphone 13 pro mockup perspective right floating shadow

Wat win je?

We geven een volledige website of webwinkel weg met alle toeters en bellen die je voor jouw project zou nodig hebben. Het maximumbedrag dat we hiervoor weggeven is drieduizend euro.
We geven daarnaast je ook nog drie maanden webhosting, onderhoud en ondersteuning. 
Als kers op de taart geven je nog advies hoe je je website gebruikt en hoe je best klanten kan bereiken. Zo heb je direct een vliegende start

mockuuups iphone 13 pro mockup perspective left floating shadow06

Een dynamische website

We maken een volledige website met verschillende pagina’s.
Dat kan gaan van een kleine website, visitekaartje achtig. Tot een grote website met nieuwsberichten, contactformulieren en zoveel meer. 
Daarnaast kan de website makkelijk meegroeien met jouw bedrijf. Je kan deze immers makkelijk zelf aanpassen. Indien je extra functionaliteiten nodig hebt kunnen we deze makkelijk toevoegen aan je website.

Wat zit er al zeker in?

Of eerder een webwinkel?

In een webwinkel zit alvast een dynamische website verwerkt met een webwinkel ingebouwd. Extra opties zoals voorraad beheer, facturatie, online afrekenen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Wat zit er al zeker in?
mockuuups iphone 13 pro mockup perspective right floating shadow02 1

Ja!
Ik wil dit winnen!

Laat je gegevens hiernaast achter en maak automatisch kans om te winnen.
Je krijgt trouwens extra winkansen door ons te volgen op sociale media!

"*" indicates required fields

Voor en achternaam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom heb ik een (nieuwe) website nodig?

Je wordt gemakkelijk gevonden. Zeker lokaal.

Vroeger kende je iedereen in je omgeving. Dat is gedaan. 46% van de Google zoekacties zijn mensen die zoeken achter lokale informatie.

Je komt professioneler over.

75% van je potentiële klanten verwachten een website. Geen website komt over als niet professioneel of erger je iets te verbergen hebt.

Je website werkt 24/7 voor jou.

Zelfs als je bedrijf gesloten is werkt jouw website nog steeds voor je verder. (potentiële) Klanten kunnen nog steeds informatie inwinnen, foto’s bekijken en aankopen doen.

Je website is jou eerste contactpunt.

Het merendeel van je potentiële klanten zoekt vooraf ze met jou in contact komen online naar informatie. Die klanten mis je als jouw informatie niet online staat.

Je bespaart tijd en geld.

Een website neem vaak werk uit je handen en levert je vaak geld op. Zo kan hij altijd informatie aanbieden en steeds zaken aan je klanten verkopen.

Jij bent zelf in-control.

Je hebt reeds een Facebook pagina! Goed, maar je bedrijf heeft meer nodig. Met FB heb je geen eigen controle, je kan niet bepalen hoe of aan wie iets moet getoond worden. En je legt al je eieren in het mandje van 1 bedrijf.

5/5
Rika Goethaels

Enkele jaren geleden heb ik het team van Mind of Media gevonden via internet. Dat was een van mijn beste “vondsten” ooit op het net. Mind of Media heeft mijn ideeën vertaald naar een zeer handige website waar ikzelf alles heel gemakkelijk in kan verwerken. Bij problemen of vragen antwoorden ze steeds heel snel en ze stoppen niet voor er een oplossing gevonden is. Ik ben echt uiterst tevreden over de fantastische service. Het enige wat ik jammer vind is dat ik ze niet eerder leerde kennen.

5/5
Wendy Michiels

De samenwerking met Mind of Media liep heel vlot, we kregen een prachtige website die al het werk uit onze handen nam. Jurgen luisterde goed naar onze wensen en kwam tot een prachtig resultaat waar we nog steeds complimenten mee krijgen.

5/5
Maarten Moyson

Ik werk graag met Mind of Media omdat het gebruiksvriendelijk is. Het is makkelijk om aanpassingen te doen en de verschillende soorten toepassingen te gebruiken. Onze Facebookpagina en Instagram wordt gepromoot via onze website en we merken dat veel mensen zo hun weg vinden naar Rugbyclub Pajot. Het ziet er professioneel uit en kan worden bewerkt door iemand met weinig/geen ICT-kennis. Er zijn zoveel mogelijkheden om de pagina interessant en mooi te maken. Wij zijn grote fan!

Ja!
Ik wil dit winnen!

Laat je gegevens hiernaast achter en maak automatisch kans om te winnen.
Je krijgt trouwens extra winkansen door ons te volgen op sociale media!

"*" indicates required fields

Voor en achternaam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nog vragen?

De actie loopt tot 04 januari 2022 12:00. Hierna zal iedereen die meegedaan heeft gecontacteerd worden of ze al dan niet gewonnen hebben.

Neen. Je krijgt de website en daarbij 3 maanden hosting en onderhoud. Wens je na deze drie maanden niet te verlengen dan wordt de website en hosting terug verwijderd.

Ja absoluut. Het maakt voor Mind of Media niet uit of je een particulier of bedrijf bent.
Echter kan het zijn dat sommige functies exclusief voor bedrijven zijn. Bijv. Je kan als particulier wel een webwinkel hebben, maar je kan hiervoor geen online betalingen mee ontvangen.

Deze blijft online totdat je nieuwe website gepubliceerd wordt.

Neen, hij zal worden overgedragen en gebruikt door de nieuwe website. Alle diensten die aan deze domeinnaam gelinkt zijn, zullen actief blijven tot de overdracht. Onze digitale expert zal je helpen om te gepasten tijde de transfercode te vinden.

Je persoonlijk contact zal voor jou één mailbox creëren of hem linken met je domeinnaam (bv. info@mybusiness.be)

De opbouw duurt ongeveer een 3-tal weken voor een dynamische website en een 3- a 6-tal weken voor een webwinkel.